neděle 23. prosince 2012

MOVIES

Méďa \ Ted  -  2012


Komedie / Fantasy
USA, 2012, 106 min
Na tenhle film jsem se těšila dlouhou dobu, už jen kvůli tomu, že tu hraje moje oblíbená herečka Mila Kunis (Např. Kamarád taky rád) a film rozhodně nezklamal, hodněkrát jsem se zasmála, nakonci jsem měla slzy na krajíčku :-D Krásnej film.




Zmizelá \ Gone - 2012

Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, 94 min
Můj hodně oblíbený film, stejně jako u předchozího v něm hraje další moje oblíbená herečka  Amanda Seyfried . Já takovýhle druh filmů mam hodně ráda, bylo plno momentů, kdy jsem se u něj bála, ale příběh má hlavu a patu, neni to jeden z filmů kde od prvních deseti minut víte jak skončí, já to nevěděla skoro do konce. Jak už jsem psala chvílema jsem se u něj bála, ale žádný lekačky ani krváky nečekejte, je to výbornej film.


Můj otec je šílenec \ That's My Boy - 2012


Komedie
USA, 2012, 114 min
Jestli hledáte komedii u které se budete od začátku do konce smát, ale nebude vám vadít, že je to fakt dobrá blbost tak doporučuju tenhle film :-D Nasmála jsem se u něj tak jak dlouho u žádného jiného filmu ne. Komedie je trošku sprostější, trošku víc, ale parádní !


Zásnuby na dobu neurčitou \ Five-Year Engagement - 2012


Komedie / Romantický
USA, 124 min
Tenhle film mám stažený už dlouho, ale ještě jsem se na něj nepodívala. Každopádně hodnocení má dobré a mamce se taky líbil :-)







3 komentáře:

  1. Na Méďu se určitě podívám, taky mám ráda herečku Milu Kunis♥ :)
    Nikus

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Co se konce Teda týče, brečela jsem smíchy, ten, kdo to vymyslel, byl génius! =D
    http://adelletta.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat