úterý 25. června 2013

Tattoo

Psala jsem trošku jinej článek, ale někdo mi na ask napsal, že bych mohla napsat článek o tetování a to mi přijde jako dobrej nápad, jelikož se mě na to ptá plno lidí, bolí to? Jak dlouho to trvalo? atd..

Tetování jsem chtěla už vážně dlouho, ale furt to zůstalo jen u toho chtění a někdy v květnu jsem si řekla, že budu mít svátek a co bych tak mohla chtít, po přemejšlení jsem si řekla, že bych si mohla nechat udělat konečně to vysněný tetování. Vždycky jsem chtěla na zápěstí, ale místo co jsem si vybrala já mi přišlo lepší.

Hodně známých mi doporučovalo tatéra Pepu Švandrlíka - všichni co jste okolí Louny, Most určitě doporučuju ! Napsala jsem mu a měl termín asi dva dny na to, jenže to jsem zrovna nemohla a další volnej termín měl až 10.6 tak říkam OK. 

Vybrala jsem si kousek textu z mých dvou oblíbených písniček (Justin Timberlake - Mirrors, Dj Antonie - Sky is the limit )

yesterday's a history, tomorrow's a mystery

Vybrala jsem si to kvůli tomu, že já jsem jedna z těch co nejsou schopni minulost nechat bejt a musim se v ní pořád štourat a neni to nic dobrýho. Taky občas přemejšlim až moc dopředu, ale minimálně řešim to co je ted. A tohle moje tetování mi pořád připomíná, at na minulost kašlu a budoucnost neřešim až tolik, protože je stejně větší pravděpodobnost že vše dopadne uplně jinak.

Když jsem si vybrala text začla jsem řešit písmo, nechtěla jsem nic tučnýho, chtěla jsem jen něco jemnýho a né moc velkýho. Typ písma jsem našla na stránce Dafont.

A jak probíhalo samotný tetování? S tátou jsme jeli do Bečova kde tatér pracuje, tetuje normálně doma. Přišla jsem tam, ukázala jsem mu jak to přesně chci (přinesla jsem si to vytisklé) on si to obkreslil na papírek. Pak rozložil takový to lehátko a v tu chvilku jsem chtěla utýct a jen jsem se zeptala jestli to bolí :-D Pak jsem se posadila, on mi ten lísteček obtiskl na ruku, vyndal ten strojek, barvu atd. Když pustil ten strojek šíleně jsem se začla bát, podívala jsem se na tátu a jen se otočila. Když začal nebylo to vůbec nic, nebolelo to, bylo to jako kdyby mě něco lehce škrábalo a chvilkama to pálilo, takže nic hroznýho :-) Trvalo to asi půl hodinky a byla jsem nadšená vypadalo to přesně tak jak jsem chtěla.




Další tetování určitě chci, chci něco většího a barevnýho, zamilovala jsem si to :-)



3 komentáře:

  1. Super článek :3 Jen tak dál :33

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné tetování,vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem hodněkrát premyslela o tetovani, ale bojim se, ze by me to brzo omrzelo :D

    OdpovědětVymazat